Hrachová kaše pro celiatiky

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
217 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
5 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
322 mg
Cukr
33 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrách uvaříme podle návodu a zcedíme. Z oleje a bezlepkové mouky připravíme světlou jíšku
  • 2
    v polévkovém hrnci. Na jíšku nasypeme hrách, zalijeme vodou tak, aby byl ponořený, dále přisypeme Staročeské koření a za občasného promíchání vaříme s jíškou 20 minut. Před koncem vaření přisypeme majoránku a důkladně promícháme.
  • 3
    Hrachovou kaši servírujeme teplou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.