Hrášek se strouháním

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
12 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrášek zalijeme osolenou vodou, povaříme, scedíme a vývar ponecháme stranou.
  • 2
    V kastrole rozehřejeme 1 lžíci másla, zpěníme na něm usekanou cibuli a přidáme osušené strouhání. Zalijeme odvarem z hrášku, přisolíme a pod pokličkou dusíme.
  • 3
    Na zbylém másle podusíme osolené houby.
  • 4
    Vše smícháme s hráškem, dáme do zapékací mísy a pokropíme mlékem. Pokrm zapečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.