Hřebenatky z Bílého domu

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
14 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi na oleji podusíme opraný, okapaný a osolený špenát asi 5 minut pod pokličkou.
  • 2
    Do prázdné pánve dáme zbývající olej na něm zprudka opékáme z každé strany posolené a citronem pokapané hřebenatky asi 3 minuty.
  • 3
    Špenát rozložíme na nahřáté talíře a na každý špenát položíme 3 hřebenatky pokapané ořechovým olejem. Osolíme,ozdobíme na drobno posekanými vlašskými ořechy a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.