Hříšné řezy

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1367 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
50 g
Sacharidy
205 g
Vláknina
5 g
Cukr
114 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Suroviny na těsto - mouku, cukr, vejce, med, mléko a ořechy zpracujeme dohladka.
  • 2
    Rozdělíme na 3 stejné díly, do jednoho přidáme kakao.
  • 3
    Z dílů vyválíme 3 obdélníky velké jako plech na pečení.
  • 4
    Pečeme 10 minut každou placku.
  • 5
    Placky necháme do druhého dne odležet.
  • 6
    Vanilkové pudinky uvaříme v litru mléka. Hery, žloutky, rum a moučkový cukr utřeme.
  • 7
    Smícháme vychladlý pudink s vyšlehaným krémem.
  • 8
    Světlou placku potřeme polovinou krému, přiklopíme tmavou a celé opakujeme.
  • 9
    Nakonec řezy polijeme čokoládou na vaření a posypeme mletými ořechy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.