Hrk hrk buchta

50 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kusPudinkový prášek - vanilkový
    • 2hrnkyMouka polohrubá
    • 1hrnekCukr krupice
    • 0,5kusKypřicí prášek do pečiva
    • 1hrnekOlej stolní
    • 2baleníKompot mandarinkový
    • 2kusyVejce slepičí
    • 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
    • 1hrnekMléko polotučné
    • 100gramůPoleva čokoládová
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
927 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
66 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
2 g
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těsto z cukru, mouky, oleje, prášku do pečiva, mléka a vajec a upečeme ve vyhřáté troubě, poté necháme zchladnout.
  • 2
    Na polevu dáme suroviny do nádoby - pudink, kompot i se šťávou, utěsníme poklicí a několikrát zahrkáme, až poleva zhoustne.
  • 3
    Poté rozetřeme na buchtu a ozdobíme čokoládovou polevou. Pudinkový prášek musí být bez vaření!

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.