Hrk hrk buchta
50 min.
Ingredience
- 1kusPudinkový prášek - vanilkový
- 2hrnkyMouka polohrubá
- 1hrnekCukr krupice
- 0,5kusKypřicí prášek do pečiva
- 1hrnekOlej stolní
- 2baleníKompot mandarinkový
- 2kusyVejce slepičí
- 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 1hrnekMléko polotučné
- 100gramůPoleva čokoládová
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
927 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
66 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
2 g
Cukr
40 g
Postup přípravy
- 1Připravíme těsto z cukru, mouky, oleje, prášku do pečiva, mléka a vajec a upečeme ve vyhřáté troubě, poté necháme zchladnout.
- 2Na polevu dáme suroviny do nádoby - pudink, kompot i se šťávou, utěsníme poklicí a několikrát zahrkáme, až poleva zhoustne.
- 3Poté rozetřeme na buchtu a ozdobíme čokoládovou polevou. Pudinkový prášek musí být bez vaření!
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.