Hrníčková čokoláda

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
537 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
34 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
5 g
Cukr
41 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čokoládu nalámeme do kovové misky, přidáme máslo, přilijeme trošku mléka, misku vložíme do horké vodní lázně a za stálého míchání metlou necháme rozpustit a spojit. Přidáme žloutek, nasekané čajové lístky, podle chuti osladíme a důkladně promícháme. Čokoládu nalijeme do dvou malých kávových šálků a dáme do lednice vychladit.
  • 2
    Čokoládu podáváme přímo v šálcích s malou dezertní lžičkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.