Hrozinkové sušenky

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
9 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
1 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozinky přebereme, očistíme a jemně nasekáme.
  • 2
    Mouku prosijeme s kypřicím práškem a s cukrem. Přidáme vanilkový cukr, rozinky, vše rozemneme s máslem a spojíme rozšlehaným vejcem.
  • 3
    Z těsta vyválíme plát vysoký asi 5mm a vykrajujeme různé tvary.
  • 4
    Sušenky pečeme ve středně vyhřáté troubě dorůžova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.