Hrudky

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
35 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílky s cukrem ušleháme a vmícháme mleté vlašské ořechy, kakao a 3 lžíce umletých sušenek.
  • 2
    Z poloviny těsta vytvarujeme kuličky, které poté vyválíme v polovině mletých sušenek.
  • 3
    Druhou část těsta si odložíme na později.
  • 4
    Připravíme formičky na vosí hnízda, které vysypeme zbylými sušenkami. Do formiček natlačíme kuličky.
  • 5
    Na náplň uvaříme mléko, žloutky a lžíci mouky. Ušleháme si rostlinný tuk s cukrem.
  • 6
    Až uvařená krémová náplň vychladne, přidáme do ní vyšlehaný tuk. Poté hrudky naplníme krémem.
  • 7
    Vyválíme zbylé těsto a pomocí válečku vytvoříme spodek pro hrudky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.