Hruška Helena
15 min.
Ingredience
- 100mililitrůMléko plnotučné
- 250mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 150gramůČokoláda hořká
- 1kusHrušky
- 1kusZmrzlina vanilková
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
578 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
34 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
5 g
Cukr
47 g
Postup přípravy
- 1Mléko a smetanu zahřejeme v rendlíku, za stálého míchání v něm rozpustíme hořkomléčnou čokoládu.
- 2Čtyři půlky kompotovaných hrušek položíme řezem na širší misku.
- 3Ze zmrzliny vytvoříme kuličky, upravíme je kolem hrušek.
- 4Vše přelijeme čokoládovou omáčkou a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.