Hrušková bublanina
55 min.
Ingredience
- 400gramůMouka polohrubá
- 200gramůCukr krupice
- 200mililitrůMléko polotučné
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 1kusVanilkový cukr
- 1kusKypřicí prášek do pečiva
- 2kusyHruška
- 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
10 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
1 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Polohrubou mouku, cukr krupici, mléko, olej, vejce, vanilkový cukr a prášek do pečiva smícháme v tekuté těsto (můžeme i rozmixovat mixérem).
- 2Hluboký plech vyložíme pečícím papírem a těsto do něho opatrně nalijeme.
- 3Hrušky si nakrájíme na drobné kousky (můžeme nechat i slupku) a poklademe je různě na těsto.
- 4Poté pečeme 30 – 40 minut ve vyhřáté troubě na 170 stupňů C. Hotovou buchtu poznáme podle toho, že do ní píchneme dřevěnou špejlí a těsto na ní neulpívá.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.