Hrušková marmeláda s brandy

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
373 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
8 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrušky očistíme, zbavíme jádřinců a dužinu nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    V hrnci smícháme hrušky, brandy, kyselinu citronovou, přidáme želírovací cukr a za stálého míchání přivedeme k varu. Na mírném ohni povaříme 5 minut, pak hrnec sundáme ze sporáku.
  • 3
    Hruškovou marmeládu nalijeme do sklenic a vzduchotěsně uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 11. 9. 2015
Hrušková marmeláda s brandy
Bezva chuť, jen jsem přihodila ještě kousek skořice a 4 hřebíčky. Kyselinu citronovou nedávám, dala jsem šťávu z jednoho citronu.