Hrušková povidla s jablky
45 min.

Ingredience
- 1kilogramHrušky
- 1kilogramJablka
- 500gramůCukr krystal
- 1kusCitrony
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
5 g
Cukr
56 g
Postup přípravy
- 1Hrušky a jablka oloupeme, rozkrojíme, odstraníme jadřince, omyjeme a rozemeleme na masovém mlýnku. Vzniklou kaši přemístíme do kastrolu a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí. Poté zakápneme šťávou z citronu, přisypeme cukr a znovu povaříme.
- 2Povidla rozdělíme do sklenic, naskládáme do pekáče, vložíme do vyhřáté trouby a zapečeme. Po vychladnutí zakryjeme celofánem, převážeme a uložíme na studeném a suchém místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.