Hrušková povidla s jablky

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
5 g
Cukr
56 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrušky a jablka oloupeme, rozkrojíme, odstraníme jadřince, omyjeme a rozemeleme na masovém mlýnku. Vzniklou kaši přemístíme do kastrolu a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí. Poté zakápneme šťávou z citronu, přisypeme cukr a znovu povaříme.
  • 2
    Povidla rozdělíme do sklenic, naskládáme do pekáče, vložíme do vyhřáté trouby a zapečeme. Po vychladnutí zakryjeme celofánem, převážeme a uložíme na studeném a suchém místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.