Hruškové gusto s medem a skořicí

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
68 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrušky omyjeme, oloupeme, odstraníme jádřince a rozkrojíme na čtvrtiny. Tyčovým mixérem rozmixujeme na kaši. Přidáme med, skořici a agar, důkladně promícháme.
  • 2
    Směs rozprostřeme do tenké vrstvy na pečicí papír a sušíme v troubě předehřáté na 60-70 °C. Hotový zákusek nakrájíme na malé kosočtverce, necháme vychladnout a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.