Hruškové gusto s medem a skořicí
55 min.
Ingredience
- 1kilogramHrušky
- 2lžíceMed včelí
- 1špetkaSkořice mletá
- 1špetkaAgar
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
68 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Hrušky omyjeme, oloupeme, odstraníme jádřince a rozkrojíme na čtvrtiny. Tyčovým mixérem rozmixujeme na kaši. Přidáme med, skořici a agar, důkladně promícháme.
- 2Směs rozprostřeme do tenké vrstvy na pečicí papír a sušíme v troubě předehřáté na 60-70 °C. Hotový zákusek nakrájíme na malé kosočtverce, necháme vychladnout a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.