Hruškové pyré s borůvkami a nektarinkou

17 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
127 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
8 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zralou sladkou hrušku omyjeme, rozkrojíme, zbavíme jadřinců a hrušku nakrájíme na kousky. Dáme ji do rendlíku, přidáme 1-2 lžíce vody a pod pokličkou dusíme 4-5 minut.
  • 2
    Omytou nektarinku dáme do misky s vroucí vodou a po 30 sekundách ji vyjmeme a oloupeme. Pak ji rozkrojíme, odstraníme pecku, nektarinku nakrájíme na kousky do misky, přidáme k ní dušenou hrušku, omyté a okapané lesní borůvky a vše rozmixujeme tyčovým mixérem na pyré. Podáváme malým dětem vlahé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.