Hruškové želé s mátou

25 min.
Evropa

Ingredience

    • 2lžíceMáta
    • 500gramůCukr želírovací
    • 5lžicBrandy
    • 9centilitrůDžus hruškový
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
344 kcal
Sacharidy
83 g
Vláknina
240 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme hruškovou šťávu, přidáme na jemno posekanou mátu, želírovací cukr, brandy a vše promícháme.
  • 2
    Směs přivedeme k varu, za stálého míchání 5 minut povaříme.
  • 3
    Připravené želé nalijeme do zavařovacích sklenic a vzduchotěsně je uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.