Hruškovo-cibulová omáčka

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
143 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
6 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli očistíme, nakrájíme na kostičky a vložíme do kuchyňského robotu, hrušky omyjeme, očistíme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na kostičky a přidáme k cibuli. Vše rozmixujeme na kaši.
  • 2
    V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme česnekový olej a připravenou hruškovou-cibulovou kaši v něm dusíme na mírném ohni asi 30 minut.
  • 3
    Poté přidáme javorový sirup a dusíme dalších 15 minut. Zaprášíme moukou a přidáme zázvor a za stálého míchání přimícháme kuřecí vývar.
  • 4
    Za stálého míchání přivedeme k varu a dochutíme sójovou omáčkou. Vaříme, dokud omáčka nezhoustne. Poté ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.