Hruškovo-skořicové müsli
15 min.
Ingredience
- 2kusyHrušky
- 300gramůMléko kefírové
- 2lžíceHrozinky
- 1lžičkaSacharin
- 1lžičkaSkořice mletá
- 20gramůDýňová semínka
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
9 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
7 g
Cukr
22 g
Postup přípravy
- 1Omyjeme a rozpůlíme hrušky, odstraníme jádřince a hrušky nakrájíme na malé kousky. Šťávou z citronu hrušky pokapeme.
- 2Smícháme kyselé mléko nebo kefír s rozinkami a dochutíme sladidlem a skořicí.
- 3Müsli ozdobíme slunečnicovými semínky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.