Hruškovo-skořicové müsli

15 min.
Evropa

Ingredience

    • 2kusyHrušky
    • 300gramůMléko kefírové
    • 2lžíceHrozinky
    • 1lžičkaSacharin
    • 1lžičkaSkořice mletá
    • 20gramůDýňová semínka
    • 0,5kusCitrony
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
9 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
7 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme a rozpůlíme hrušky, odstraníme jádřince a hrušky nakrájíme na malé kousky. Šťávou z citronu hrušky pokapeme.
  • 2
    Smícháme kyselé mléko nebo kefír s rozinkami a dochutíme sladidlem a skořicí.
  • 3
    Müsli ozdobíme slunečnicovými semínky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.