Hruškový dezert s pudinkem

15 min.
Česká republika

Ingredience

    • 2lžíceSirup Monin - jahodový
    • 2kusyHrušky
    • 2lžíceCukr krupice
    • 1kusPudinkový prášek - čokoládový
    • 4lžičkyMarmeláda jahodová
    • 500mililitrůMléko polotučné
    • 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
    • 100gramůPiškoty dětské
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
503 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
25 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
3 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    4 mističky vyložíme piškoty a zakapeme sirupem. Doprostřed položíme oloupané, rozpůlené hrušky zbavené jádřinců. Důlky po jádřincích vyplníme jahodovou marmeládou.
  • 2
    Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink a nalijeme do misek na hrušky.
  • 3
    Dezert necháme vychladnout a před podáváním ozdobíme ušlehanou smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.