Hruškový dezert s pudinkem
15 min.
Ingredience
- 2lžíceSirup Monin - jahodový
- 2kusyHrušky
- 2lžíceCukr krupice
- 1kusPudinkový prášek - čokoládový
- 4lžičkyMarmeláda jahodová
- 500mililitrůMléko polotučné
- 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 100gramůPiškoty dětské
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
503 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
25 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
3 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 14 mističky vyložíme piškoty a zakapeme sirupem. Doprostřed položíme oloupané, rozpůlené hrušky zbavené jádřinců. Důlky po jádřincích vyplníme jahodovou marmeládou.
- 2Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink a nalijeme do misek na hrušky.
- 3Dezert necháme vychladnout a před podáváním ozdobíme ušlehanou smetanou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.