Hruškový kompot s ananasem

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
250 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
8 g
Cukr
30 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šťávu z obou konzerv slijeme do většího hrnce, ovoce pokrájíme na menší kousky, případně na plátky. Limetku vymačkáme, šťávu dáme do hrnce, kůru pokrájíme a taktéž přidáme do hrnce.
  • 2
    Do kastrolu přidáme kardamom a vaříme celý obsah pět minut těsně pod bodem varu.
  • 3
    Ovoce rozdělíme do misek, zalijeme teplým sirupem, posypeme nasekanými oříšky a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.