Hruškový salát s fíky

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
32 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrušky omyjeme, zbavíme jádřince, nakrájíme na plátky. Vložíme je do mísy, zakápneme limetkovou šťávou.
  • 2
    Creme fraiche smícháme s polovinou nastrouhaného parmezánu, trochou vody a ušleháme hladký krém.
  • 3
    Hrušky rozdělíme na talíře, posypeme nasekanými vlašskými ořechy, nakrájenými fíky a zbytkem sýra, zalijeme připravenou zálivkou a olejem z vlašských ořechů. Rukolu omyjeme, nasekáme nahrubo a přimícháme k salátu. Poté ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.