Hruškový salát s vanilkovým krémem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
205 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
7 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté hrušky nastrouháme nahrubo a zakapeme citronovou šťávou, aby nezhnědly. V hrnci ohřejeme mléko, do vlažného vsypeme a důkladně rozmícháme vanilkový puding, povaříme. Žloutky utřeme s cukrem a vanilkovou trestí, přilijeme uvařený pudink a důkladně vymícháme do krémové konzistence. Nastrouhané hrušky vrstvíme v misce nebo poháru s vanilkovým krémem, podáváme vychlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 3. 9. 2015
Hruškový salát s vanilkovým krémem
Chutná kombinace. Rychlá, osvěžující svačinka. Přidala jsem trochu rumu.