Hruškový salát se skořicí

15 min.
Evropa

Ingredience

    • 4kusyHrušky
    • 1lžíceCukr krupice
    • 1lžíceRum
    • 2lžičkySkořice mletá
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
74 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté hrušky oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Pocukrujeme a lehce posypeme skořicí. Nakonec plátky hrušek pokapeme rumem (nebo brandy) a salát necháme v chladu asi 30 minut odležet.
  • 2
    Můžeme podávat na listech hlávkového salátu jako přílohu ke zvěřině.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.