Hrušky pečené se smetanou

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
5 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrušky oloupeme, nakrájíme na osminy a vykrojíme jádřince.
  • 2
    V zapékací míse rozehřejeme máslo, položíme na ně vrstvu hrušek podlijeme 3 lžícemi vody a posypeme cukrem a vanilkovým cukrem. Dusíme 5-10 minut, až hrušky změknou.
  • 3
    Měkké hrušky přelijeme smetanou a krátce zapečeme v mírně vyhřáté troubě. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.