Hrušky s červeným vínem a medem
20 min.
Ingredience
- 700gramůHrušky
- 1lžičkaSkořice mletá
- 200mililitrůVíno červené
- 2lžíceMed včelí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
147 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
6 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Omyté a oloupané hrušky zbavíme jádřinců a nakrájíme na tenké plátky. Urovnáme je do ploché nádoby, posypeme skořicí, přelijeme medem a vínem.
- 2Přikryté vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 10 minut.
- 3Nádobu vyjmeme z trouby a necháme 2-3 minuty stát.
- 4Hrušky podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.