Hrušky s malinovou kaší
25 min.
Ingredience
- 800gramůHrušky
- 750mililitrůVíno červené
- 100mililitrůLikér jahodový
- 200gramůCukr moučkový
- 250gramůKompot malinový
- 20mililitrůCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
541 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
103 g
Vláknina
9 g
Cukr
88 g
Postup přípravy
- 1Hrušky olupeme a ponecháme stopku. Do hrnce nalijeme červené víno, přisypeme cukr, vlijeme likér, přiložíme hrušky a vaříme zvolna 15 minut. Hrušky změknou a obarví se na růžovo. Poté je vyjmeme a necháme vychladnout. Malinový kompot scedíme, maliny zakápneme citronovou šťávou a rozmačkáme na kaši.
- 2Hrušky upravíme na talířky, doplníme malinovou kaší a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.