Hrušky s mangovým pyré a vanilkovou zmrzlinou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
23 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
4 g
Cukr
36 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrušky necháme na sítu okapat.
  • 2
    Manga oloupeme, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na kousky. Rozmixujeme na kaši a během mixování přisypeme lžíci moučkového cukru.
  • 3
    Smetanu se zbylým cukrem ušleháme dotuha a vmícháme do mangového pyré.
  • 4
    Na 4 talíře rozdělíme pyré, na ně ozdobně rozložíme hrušky a vždy kopeček vanilkové zmrzliny. Dezert posypeme nahrubo nastrouhanou čokoládou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.