Hrušky s mangovým pyré a vanilkovou zmrzlinou
20 min.
Ingredience
- 1kusKompot hruškový
- 2kusyMango
- 4lžíceZmrzlina vanilková
- 50gramůČokoláda hořká
- 2lžíceCukr moučkový
- 200mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
23 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
4 g
Cukr
36 g
Postup přípravy
- 1Hrušky necháme na sítu okapat.
- 2Manga oloupeme, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na kousky. Rozmixujeme na kaši a během mixování přisypeme lžíci moučkového cukru.
- 3Smetanu se zbylým cukrem ušleháme dotuha a vmícháme do mangového pyré.
- 4Na 4 talíře rozdělíme pyré, na ně ozdobně rozložíme hrušky a vždy kopeček vanilkové zmrzliny. Dezert posypeme nahrubo nastrouhanou čokoládou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.