Hrušky s marmeládou

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrušky rozkrojíme na čtvrtky, vydlabeme jádřince a povaříme v oslazené vodě s vanilkou 2 minuty. Necháme vychladnout.
  • 2
    Vodu od hrušek vyvaříme o třetinu, přidáme vypeckované třešně, povaříme pár minut a přidáme rybízové želé. Necháme projít varem a odstavíme.
  • 3
    Do vychlazených pohárků nandáme porce zmrzliny, navrch položíme hrušky a přelijeme vychladlou marmeládou s třešněmi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.