Hrušky s Nivou

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
4 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrušky oloupeme, podélně rozkrojíme a zbavíme jádřinců. Zakapeme je citronovou šťávou a urovnáme do zapékací mísy. Důlky po jádřincích naplníme meruňkovou marmeládou a přikryjeme sýrem nakrájeným na plátky. Podlijeme vínem a přidáme vločky másla. Hrušky zapékáme v mírně vyhřáté troubě nebo pod grilem 5-10 minut. Dezert podáváme teplý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.