Hrušky se zmrzlinou
33 min.
Ingredience
- 300gramůHrušky
- 300gramůZmrzlina vanilková
- 100mililitrůSirup Monin - vanilkový
- 50mililitrůVoda pitná
- 50mililitrůRum
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
160 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Hrušky dobře omyjeme, rozkrojíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostky. Vložíme do hrnce zalijeje sirupem s vodou a povaříme 2 až 3 minuty. Odstavíme a necháme v sirupu vychladnout.
- 2Do vychlazených pohárků vložíme porce zmrzliny a navrch poklademe hrušky. Sirup z hrnce smícháme s rumem a hrušky přelijeme.
- 3Tento dezert podáváme velmi vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.