Hrušky v červeném víně

50 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
11 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
20 g
Cukr
43 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrušky trochu seřízneme aby seděly, dáme do hrnce nebo zapékací nádoby, zalijeme vínem a poklademe plátky másla.
  • 2
    Posypeme cukrem, přidáme celou skořici a badyán, přiklopíme a pečeme ve vyhřáté troubě 30 minut.
  • 3
    Vyndáme, přelijeme vypečenou šťávou a odkryté pečeme ještě 40 minut.
  • 4
    Podáváme teplé, přelité šťávou se šlehačkou nebo mascarpone.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.