Hrušky v karamelu
35 min.
Ingredience
- 5kusůHrušky
- 120gramůCukr krupice
- 1lžičkaSkořice mletá
- 20gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
177 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
5 g
Cukr
33 g
Postup přípravy
- 1Velké, dobře zralé hrušky omyjeme, odstopkujeme a urovnáme do mísy z varného skla.
- 2Z cukru připravíme na pánvi světlý karamel, nalijeme jej na hrušky. Přidáme kousek másla, trochu skořice a hrušky mírně podlijeme vodou.
- 3V mírně vyhřáté troubě pečeme do měkka.
- 4Podáváme teplé, polévané vlastním výpekem a karamelem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.