Hrušky v karamelu

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
177 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
5 g
Cukr
33 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Velké, dobře zralé hrušky omyjeme, odstopkujeme a urovnáme do mísy z varného skla.
  • 2
    Z cukru připravíme na pánvi světlý karamel, nalijeme jej na hrušky. Přidáme kousek másla, trochu skořice a hrušky mírně podlijeme vodou.
  • 3
    V mírně vyhřáté troubě pečeme do měkka.
  • 4
    Podáváme teplé, polévané vlastním výpekem a karamelem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.