Hrušky v portském s pomerančovou omáčkou
0 min.
Ingredience
- 60mililitrůVíno portské
- 100mililitrůJogurt bílý
- 1lžičkaSkořice mletá
- 4lžíceCukr třtinový
- 20gramůMáslo čerstvé
- 3kusyHrušky
- 125mililitrůPomerančová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
197 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
4 g
Cukr
27 g
Postup přípravy
- 1Prošleháme jogurt, lžíci cukru a skořici.
- 2Do hrnce dáme máslo, cukr a oloupané hrušky na díly. Zahříváme tři minuty z každé strany, dozlatova.
- 3Přidáme portské, pomerančovou šťávu a vaříme 5 minut.
- 4Hrušky rozdělíme na talíře, přelijeme šťávou s portským a jogurtovou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.