Hrušky v sirupu
20 min.
Ingredience
- 1lžíceOřechy vlašské
- 5lžicCukr třtinový
- 3lžičkyCitronová šťáva
- 4kusyHrušky
- 2lžíceVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
165 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
5 g
Cukr
30 g
Postup přípravy
- 1Hrušky rozpůlíme,vyndáme jadřinec.Půlky položíme na talíř a pokapeme citronem.
- 2V kastrůlku na mírném ohni za stálého míchání rozehřejeme cukr ve vodě.Necháme vychladnout.
- 3Hrušky polijeme sladkým sosem a posypeme najemno nasekanými oříšky a můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.