Hrušky vařené s novým kořením

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
97 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
5 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z hrušek odstraníme jadřince, oloupeme je a překrojíme napůl. Dáme je do většího hrnce. Přidáme pomerančovou šťávu, hrozinky, mleté nové koření a třtinový cukr a zahříváme, dokud se cukr nerozpustí. Přivedeme k varu a necháme minutu vařit. Zmírníme plamen a povaříme 10 minut. Hrušky se nesmí rozvařit.
  • 2
    Přendáme hrušky na talíř, přelijeme vzniklým sirupem a ozdobíme nastrouhanou pomerančovou kůrou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.