Huspenina z pečeného masa

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
747 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
68 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pečené libové maso nadrobno nakrájíme.
  • 2
    Vhodné formičky na huspeninu vypláchneme studenou vodou a rozdělíme do nich nakrájené maso. Ozdobíme natvrdo vařenými vejci nakrájenými na plátky, omytými, na plátky nakrájenými rajčaty a nakrájenými okurkami. Zalijeme huspeninovým vývarem a formičky necháme několik hodin v chladu do ztuhnutí vývaru.
  • 3
    Před podáváním huspeninu opatrně vyklopíme z formiček.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.