Huspenina z pečeného masa
25 min.

Ingredience
- 500mililitrůVývar z vepřových nožiček
- 500gramůVepřové maso pečené
- 2kusyVejce slepičí
- 2kusyRajčata
- 2kusyOkurky nakládané
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
747 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
68 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Pečené libové maso nadrobno nakrájíme.
- 2Vhodné formičky na huspeninu vypláchneme studenou vodou a rozdělíme do nich nakrájené maso. Ozdobíme natvrdo vařenými vejci nakrájenými na plátky, omytými, na plátky nakrájenými rajčaty a nakrájenými okurkami. Zalijeme huspeninovým vývarem a formičky necháme několik hodin v chladu do ztuhnutí vývaru.
- 3Před podáváním huspeninu opatrně vyklopíme z formiček.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.