Husté želé z ovoce
20 min.
Ingredience
- 2kilogramyHrušky
- 1kilogramCukr moučkový
- 200mililitrůOcet vinný
- 2kilogramyJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1452 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
2 g
Sacharidy
372 g
Vláknina
28 g
Cukr
332 g
Postup přípravy
- 1V mixéru důkladně rozmixujeme hrušky a jablka zbavené jádřinců. Vložíme do mísy a smícháme s cukrem a octem. Směs uložíme do chladničky na 1 den. V hrnci směs přivedeme do varu a dusíme zhruba 8 minut.
- 2Zavařovací sklenice plníme směsí, zavíčkujeme a zavaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.