Indické jehněčí maso
85 min.
Ingredience
- 150mililitrůJogurt bílý
- 1lžičkaKoriandr mletý
- 1lžičkaKurkuma
- 4lžíceKoriandr čerstvý
- 1kusCitrony
- 8kusůJehněčí kotlety
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
30 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Z citronu nastrouháme kůru a vymačkáme šťávu. Smícháme je s jogurtem, oběma koriandry a kurkumou.
- 2Do této marinády dáme i jehněčí maso a necháme hodinu v lednici (klidně i přes noc).
- 3Poté je opékáme 2 minuty z každé strany.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.