Indické Zelené čatní

10 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
30 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
824 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Koriandrové lístky opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme. Zázvor zbavíme slupek, opláchneme jej pod tekoucí vodou a nakrájíme jej na malé kostičky. Zelené chilli papričky překrojíme a zbavíme semínek, poté je překrojíme ještě jednou.
  • 2
    Do mísy si připravíme koriandr, zelené chilli papričky, zázvor a kmín. Vše následně rozmixujeme tak, aby nám vznikla jemná pasta. Pastu ochutíme špetkou soli a důkladně zamícháme. Posypeme mangovým práškem a zalijeme citrónovou šťávou. Přidáme pár kapek oleje, ještě trochu soli a důkladně zamícháme. Můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.