Indický jablkový koláč džaldí-džaldí
50 min.
Ingredience
- 1hrnekMouka polohrubá
- 1hrnekPšeničná krupice
- 1hrnekCukr moučkový
- 1lžičkaKypřicí prášek do pečiva
- 1kilogramJablka
- 1lžičkaVanilka mletá
- 200gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1013 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
43 g
Sacharidy
151 g
Vláknina
8 g
Cukr
66 g
Postup přípravy
- 1V míse smícháme mouku s krupicí, cukrem a kypřicím práškem. Polovinu této směsi vsypeme do pekáče z varného skla. Na mouku nakrouháme oloupaná jablka a posypeme vanilkou. Navrch dáme zbytek suché směsi a přelijeme rozpuštěným máslem.
- 2Ve vyhřáté troubě pečeme cca 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.