Izraelský ovocný salát
100 min.
Ingredience
- 2kusyAvokádo
- 2kusyGrapefruity
- 1lžíceWhisky
- 100gramůMajonéza
- 0,5lžičkaOcet vinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
22 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
12 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Avokáda oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na kostičky.
- 2Grapefruity oloupeme včetně bílé slupky a nakrájíme na kostičky.
- 3Ovoce vsypeme do mísy a zakapeme alkoholem. Necháme asi 1 hodinu v chladničce.
- 4Potom slijeme šťávu a k ovoci zlehka přimícháme majonézu s trochou vinného octa. Salát ještě 30 minut chladíme.
- 5Podáváme jako studený předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.