Jablečná bublanina

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
24

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
89 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vyšleháme do pěny vejce s cukrem, přidáme oleja mouku s práškem do pečiva.
  • 2
    Oloupeme a nastrouháme jablka a přidáme do těsta.
  • 3
    Vlijeme do vymazaného a vysypaného pekáče a pečeme 30 minut při teplotě 180 stupňů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 31. 10. 2015
Jablečná bublanina
Dobrá jablečná bublanina nikdy nezklame. Dělám ji spíš se švestkami anebo s broskvemi, meruňkami. Takže tento recept byl pro mě výzvou a nezklamal. Jen mi suroviny nepřišly na 24 porcí, protože na velký plech těsto nestačilo, takže jsem ho dala do koláčové formy a porcí bylo cca 10.