Jablečná huspenina

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
8 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
3 g
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme a nastrouháme najemno. Vložíme do hrnce, zalijeme 1/2 l vody a necháme pozvolna rozvařit na kaši. Ve studené vodě rozpustíme bramborový škrob a vlijeme do jablečné kaše, za stálého míchání povaříme. Osladíme, vmícháme citronovou šťávu a ještě horké nalijeme do misek, kde necháme vychladnout a ztuhnout.
  • 2
    Podáváme ozdobené plátkem jablka a nasekanými ořechy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.