Jablečná kaše s piškoty

35 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kilogramJablka
    • 50mililitrůVoda pitná
    • 1lžíceCukr krupice
    • 50gramůPiškoty cukrářské
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
191 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
5 g
Cukr
34 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka omyjeme, oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kousky. Připravená jablka v kastrolu mírně podlijeme vodou a pod pokličkou podusíme doměkka. Potom je metlou rozšleháme a necháme ještě odpařit na hustší kaši. Jablečnou kaši mírně osladíme a necháme vychladit. Kaši rozdělíme do mističek a doplníme cukrářskými piškoty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.