Jablečná krusta
5 min.
Ingredience
- 100mililitrůDžus jablečný
- 5gramůCukr krupice
- 5gramůCitrony
- 200mililitrůRybízový džus
- 10gramůJablka
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
180 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
625 mg
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Do džbánku nalijeme rybízovou šťávu, jablečný džus, drcený led a dobře promícháme. Okraj skleničky potřeme plátkem citronu a dnem vzhůru ponoříme do cukru. Cukr se na okraj skleničky nalepí a vznikne ledový efekt.
- 2Nápoj ze džbánku nalijeme do skleničky, ozdobíme kouskem jablečné slupky odkrojené do spirálky, přidáme slámku a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.