Jablečná omáčka
40 min.
Ingredience
- 150gramůCukr krupice
- 1kusCitrony
- 1špetkaSkořice mletá
- 0,13litrVíno bílé
- 0,25litrVoda pitná
- 500gramůJablka
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
963 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
233 g
Vláknina
14 g
Cukr
200 g
Postup přípravy
- 1Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na osminky.
- 2Do kastrolu dáme jablka, bílé víno, skořici, cukr a citronovou šťávu. Zalijeme vodou a dusíme doměkka.
- 3Nakonec vše rozmixujeme a necháme vychladnout. Můžeme ochutit jablečnou pálenkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.