Jablečná omeleta
20 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 1lžíceCukr moučkový
- 20gramůMáslo čerstvé
- 3kusyJablka
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
588 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
23 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
11 g
Cukr
75 g
Postup přípravy
- 1Omytá jablka upečeme ve slupce. Po upečení odstraníme slupky a jádřince a dřeň utřeme se žloutkem a cukrem do pěny. Nakonec lehce vmícháme pevný sníh z bílků.
- 2Na pomaštěné pánvi na mírném ohni pečeme omeletu. Dbáme, aby se stejnoměrně upekly i okraje.
- 3Omeletu podáváme pocukrovanou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.