Jablečná pěna s piškoty

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
5142 kcal
Bílkoviny
130 g
Tuky
62 g
Sacharidy
1003 g
Vláknina
23 g
Cukr
70 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá a oloupaná jablka rozkrájíme a vložíme do kastrolu. Zalijeme trochou vody a necháme podusit.
  • 2
    Potom změklá jablka rozmačkáme, zakapeme citronovou šťávou a vmícháme dvě třetiny cukru.
  • 3
    Z bílků ušleháme pevný sníh a zašleháme do něj zbylý cukr. Přidáme jablečnou kaši a zavařeninu. Metlou nebo v mixeru vše našleháme, až směs zhoustne.
  • 4
    Podáváme v miskách s piškoty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.