Jablečné bochánky se skořicí
25 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 80gramůCukr krupice
- 40gramůCukr skořicový
- 20gramůKypřicí prášek do pečiva
- 200mililitrůMléko polotučné
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2kusyJablka
- 200gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
16Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
12 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Do mísy dáme máslo a cukr a důkladně utřeme. Přidáme vejce a mléko, přisypeme mouku společně s práškem do pečiva a nastrouhaná jablka a jen zlehka promícháme.
- 2Připravené těsto dáme do máslem vymazaných formiček a pečeme v předehřáté troubě na 180°C po dobu 15 minut. Ještě teplé bochánky posypeme skořicovým cukrem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.