Jablečné bochánky se skořicí

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
16

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
12 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy dáme máslo a cukr a důkladně utřeme. Přidáme vejce a mléko, přisypeme mouku společně s práškem do pečiva a nastrouhaná jablka a jen zlehka promícháme.
  • 2
    Připravené těsto dáme do máslem vymazaných formiček a pečeme v předehřáté troubě na 180°C po dobu 15 minut. Ještě teplé bochánky posypeme skořicovým cukrem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.