Jablečno-banánová přesnídávka

30 min.
Česká republika

Ingredience

    • 10kusůJablka
    • 2kusyBanány
    • 5lžicCukr krupice
    • 500mililitrůVoda pitná
    • 1baleníCukr vanilka
    • 1baleníPudinkový prášek - vanilkový
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
8 g
Cukr
55 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaná jablka nastrouháme a spolu s oloupanými, na kolečka nakrájenými banány vložíme do hrnce. Přilijeme 250ml vody a uvedeme do varu. Vsypeme cukr, vanilkový cukr a vše povaříme 10-15 minut.
  • 2
    Pudinkový prášek rozmícháme ve 250ml vody a přilijeme do hrnce k ovoci. Vaříme 5 minut.
  • 3
    Směs nalijeme do čistých sklenic, uzavřeme a necháme vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 28. 1. 2016
Je to super ale mě je 9 let v březnu roku 2016 dvacátíhodruhího budu mít 10 let.
Anonymní uživatel
čt 28. 1. 2016
Jablečno-banánová přesnídávka
Přesnídávka byla dobrá. Dělám dětem na svačinu do školy. Můžete zkusit i s banánovým pudinkem. Někdy přidám i trochu skořice. Sklenice převracím dnem vzhůru.