Jablečný desert

25 min.
Evropa

Ingredience

    • 3lžíceCukr krupice
    • 1kusPudinkový prášek - vanilkový
    • 3lžíceCitronová šťáva
    • 700gramůJablka
    • 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
122 kcal
Sacharidy
32 g
Vláknina
2 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme. Přidáme cukr, vodu, dochutíme citronovou šťávou, a dusíme asi 15 minut. Nakonec přilijeme v trošce studené vody rozmícháný pudinkový prášek a krátce povaříme. Nalijeme do vodou vypláchnutých misek a necháme vystydnout. Podáváme chlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.